Fa bútordísz faragások, fafaragások

Egyedi faragott fa díszek és végzárók gyártása

Megkaphatják-e a tervezők DWG formátumban a díszek rajzait?

2015. április 24. 10:02 - sotdia

A megvásárolható faragványoknál megkülönböztetünk:

  • a cég által tervezett és gyártott díszeket, valamint
  • viszontforgalmazott termékeket.

Az előbbi, a saját gyártású díszek megtervezését számítógépes programban végzik. Egy olyan programban tervezik meg a faragványt, amiben az elkészült rajz DWG formátumban is elmenthető. Ezt a DWG kiterjesztésű fájlt meg lehet nyitni pl. az AutoCad programmal, de pl. az Autodesk Express Viewer alkalmazással is meg lehet tekinteni.

Lakberendezők vagy belső építészek látványterv készítés során, ha rá szeretnék tenni a tervezett bútor 3D-s modelljére a megrendelt faragvány vagy végzáró képét, akkor szükségük lehet erre a DWG-rajzra.

Ezért van egy olyan lehetőség, hogy a díszítőelem megrendelésekor a vevő elkérje a faragás rajzát is. Ekkor a cég megad egy weboldalt ahonnan DWG formátumban le lehet tölteni a termékek rajzát.

Természetesen ez a fájl kevésbé részletes, de látványtervhez tökéletesen megfelel.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://butor-fafaragas.blog.hu/api/trackback/id/tr617394194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása