Fa bútordísz faragások, fafaragások

Egyedi faragott fa díszek és végzárók gyártása

Mennyibe kerül egy egyedi gyártású faragott dísz?

2015. január 20. 09:41 - sotdia

p1460444.JPGHa csak pár darab faragványt szeretnénk rendelni, akkor célszerűbb a weboldalon lévő díszek közül választani.
A választék igen széles, viszont ha még így sem találunk megfelelőt, akkor van lehetőség
a már meglévő díszekből egyedi méretet rendelni. Ilyenkor mi adhatjuk meg a fafaragás magasságát és szélességét. Viszont egyedi méretet csak azokból a faragványokból lehet rendelni, amelyeknek a katalógusban a kódja 2 betűből áll. 

Mivel ennél nem kell teljesen új díszt tervezni, csak a meglévőt módosítani, újratervezni, ezért az alapdíja csak 3.000 Ft. Ehhez jön még a darabonkénti ár, ami a mérettől függ.

Ha teljesen új díszt szeretnénk készíttetni, akkor erre is van lehetőség.

img_0446.JPGViszont ilyen egyedileg tervezett díszt csak nagyobb megrendelés esetén célszerű választani. Mivel sokkal időigényesebb a tervezés és kivitelezés miatt, ráadásul kell legalább egy próba legyártás, ezért ez az árában is megmutatkozik.

Egy féle dísz megtervezése és az első próbagyártmány 30.000 Ft-ba (kb 100€) kerül. Ez akkor is érvényes, ha egy darabot vagy ha száz darabot rendelünk. A tervezési díjhoz jön még a gyártás díja, ami a fa díszítőelem méretétől és darabszámától függ. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://butor-fafaragas.blog.hu/api/trackback/id/tr497088839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása