Fa bútordísz faragások, fafaragások

Egyedi faragott fa díszek és végzárók gyártása

Lehet-e másmilyen méretben rendelni olyan faragott díszt, ami a katalógusban szerepel?

2015. január 20. 09:42 - sotdia

A rendelhető faragványok alapvetően két csoportba oszthatók: egyik része a viszontforgalmazott termékek, a másik (nagyobb) része pedig a saját gyártásúak.
A viszontforgalmazott faragványokat csak a katalógusban lévő méretekben lehet megvenni.

p1450568.JPGA saját gyártású fa díszítőelemeket viszont egyedi méretben is megrendelhetők, vagyis mi adhatjuk meg a magasságot és a szélességet. Ezeknek az ára csak annyiban tér el a már készleten lévőktől, hogy kell egy alapdíjat fizetni. Ez a meglévő dísz újratervezésének ára, amit csak egyszer kell kifizetni.

Honnan lehet megtudni, hogy melyik díszek saját gyártásúak, vagyis rendelhetőek egyéni méretben?A katalógusban mindegyik faragványnak van egy kódja. Amelyik dísznek vagy végzárónak a kódja két vagy több betűből áll (például. FN-670) azt le lehet gyártani más méretben is, mert azok saját gyártású faragványok, ezáltal újratervezhetők.img_3618.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://butor-fafaragas.blog.hu/api/trackback/id/tr937088777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása