Fa bútordísz faragások, fafaragások

Egyedi faragott fa díszek és végzárók gyártása

Milyen fából és mekkora méretben lehet faragott fa feltétdíszt rendelni?

2015. január 20. 09:42 - sotdia

Az egy betűvel ellátott faragványok csak a feltüntetett alapanyagból vásárolhatóak meg (jellemzően bükk vagy hárs). A kettő vagy három betűs faragványok bükk és juharból vásárolhatóak meg. Egyszázezer forint értéket meghaladó egyedi rendelés esetén a fafajta meghatározható.

p1450581.JPGMéret tekintetében a választék rendkívül gazdag, de ha mégsem találsz az elvárásaidnak megfelelő faragványt, akkor rendelésre egyedi díszeket is készítenek. Vagyis lehet kérni a weboldalon lévő díszekből más méretűt, vagy lehet rendelni egy teljesen új fafaragást.

p1450588.JPGIlyen egyedi fa díszítőelemeket csak meghatározott méretig gyártanak, vagyis a maximum méret egy darab faragvány esetén 650mm*400mm*80mm (hosszúság*magasság*mélység). Ha ennél nagyobb dísz kellene, akkor azt is meg lehet oldani. Több darabban kell legyártani úgy, hogy azok később összeilleszthetők legyenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://butor-fafaragas.blog.hu/api/trackback/id/tr867088807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása