Fa bútordísz faragások, fafaragások

Egyedi faragott fa díszek és végzárók gyártása

Hova szokták az ilyen fa díszítőelemeket, fa ornamentumokat tenni?

2015. január 20. 09:43 - sotdia


img_9281.JPGSokan szeretik az antik hatású dolgokat az otthonukban, így a fából készült bútorok és egyéb tárgyak nagyon elterjedtek. Ezekkel a faragott fa díszekkel 
még különlegesebbé tehetjük őket, ami által a lakásdekoráció részévé is válhatnak.

Rengeteg lakberendezési ötletet látunk fából, amelyekkel stílusosabbá tehetjük otthonunkat. Ez egyértelműen a fa díszítőelemek széles felhasználási területének köszönhető.

Nagyon jó felhasználhatók bútorkészítéskor, lakberendezésnél vagy hobbi barkácsolásnál. Nem csak új bútor esetén ajánlanám ezeket, bátran vágj bele egy régi vagy megunt bútort átalakításába, felújításába.

Ilyen faragványokkal díszíthetünk szekrényeket, polcokat, képkereteket, ágyvégeket, nagykapukat, de számos más kreatív módon is fel lehet őket használni. Mivel ezek a faragványok természetes anyagból, fából készülnek, ezért még festhetők, pácolhatók is.

Ráadásul többféle méretben érhető el egy-egy faragvány, így biztos, hogy ha megtetszik valamelyik, akkor nem kell azon aggódnunk, hogy nem lesz akkora méretben, mint amekkorát szeretnénk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://butor-fafaragas.blog.hu/api/trackback/id/tr577088657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása